23940.23045

Γιαντσίδης

Πολιτική Αποστολών & Επιστροφών

Ποιο είναι το κόστος αποστολής και αντικαταβολής;

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα το κόστος είναι 3,00€ ενώ αν η παραγγελία σας είναι από 50.00€ και άνω τότε είναι Δωρεάν. Επιροσθέτως, το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50 €.

Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία;

Οι συνεργάτης μας για αποστολές σε όλη την Ελλάδα είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ καθώς και η Courier Center δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν την εταιρεία courier της επιλογής τους.

Τι ισχύει σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων;

Η εταιρεία μας, σας δίνει κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αντικαταστήσετε τα προϊόντα που αγοράσατε λόγω του ότι δεν σας κάνει το νούμερο είτε επειδή αλλάξατε γνώμη είτε επειδή επιθυμείτε την αντικατάσταση τους, με άλλα προϊόντα. 

Η επιστροφή των προϊόντων σας δύναται να πραγματοποιηθεί μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την αρχική παραλαβή του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση, τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που αρχικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).

Πριν από κάθε επιστροφή είναι αναγκαίο να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της Giantsidissport.gr στο τηλέφωνο 23940.23045 είτε μέσω e-mail.

Για κάθε επιστροφή, είτε θα πρέπει να παραδώσετε το δέμα καλά συσκευασμένο με την αρχική συσκευασία του στο πλησιέστερο κατάστημα Courier είτε σας διευκολύνουμε σας αποστέλλουμε εφόσον το ζητήσετε την συνεργαζόμενη Courier στο χώρο σας για την παραλαβή των προϊόντων. 

Κατά την διαδικασία της αλλαγής μας στέλνετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το προϊόν δηλαδή επιβαρυνόμαστε εμείς τα έξοδα επιστροφής, ενώ εσείς τα έξοδα επαναποστολής των νέων προϊόντων που είναι 6,00€.

Σε περίπτωση επιστροφής των χρημάτων,η επιστροφή πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο εξόφλησης της παραγγελίας. Εφόσον η παραγγελία έχει εξοφληθεί με αντικαταβολή, η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί σε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη, στις συνεργαζόμενες τράπεζες. ( Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank, Εθνική Τράπεζα)

Από το ποσό επιστροφής θα αφαιρεθεί το κόστος της επιστροφής της παραγγελίας μιας και επιβαρύνει την επιχείρηση μας. 

Ρωτήστε μας

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για κάθε σας απορία.

Το email σας δεν είναι έγκυρο.

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία.