23940.23045

Γιαντσίδης

Πολιτική Αποστολών & Επιστροφών

Ποιο είναι το κόστος αποστολής?

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα το κόστος είναι 2,50€ ενώ αν η παραγγελία σας είναι από 70.00€ και άνω τότε είναι Δωρεάν.

Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία?

Οι συνεργάτης μας για αποστολές σε όλη την Ελλάδα είναι η ΕΛΤΑ Courier καθώς και η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν την εταιρεία courier της επιλογής τους.

Τι ισχύει σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων?

Η Giantsidissport.gr σας δίνει κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε λόγω του ότι δεν σας κάνει το νούμερο είτε επειδή αλλάξατε γνώμη και επιθυμείτε την αντικατάσταση τους, με άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε.

Η επιστροφή των προϊόντων σας δύναται να πραγματοποιηθεί μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την αρχική παραλαβή του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση, τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).

Πριν από κάθε επιστροφή είναι αναγκαίο να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της Giantsidissport.gr στο τηλέφωνο 2394.023045 είτε μέσω e-mail.

Για κάθε επιστροφή, σας αποστέλλουμε την συνεργαζόμενη Courier στο χώρο σας για την παραλαβή των προϊόντων και η επιστροφή τους προς το κατάστημα μας πραγματοποιείται εντελώς δωρεάν.

Κατά την διαδικασία της αλλαγής επιβαρυνόμαστε τα έξοδα επιστροφής, ενώ εσείς τα έξοδα επαναποστολής των νέων προϊόντων που είναι 5,00€.

Σε περίπτωση επιστροφής των χρημάτων,η επιστροφή πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο εξόφλησης της παραγγελίας. Εφόσον η παραγγελία έχει εξοφληθεί με αντικαταβολή, η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί σε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη, στις συνεργαζόμενες τράπεζες. 

Από το ποσό επιστροφής θα αφαιρεθεί το κόστος της επιστροφής της παραγγελίας μιας και επιβαρύνει τον πελάτη.

Ρωτήστε μας

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για κάθε σας απορία.

Το email σας δεν είναι έγκυρο.

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία.