23940.23045

Γιαντσίδης

Η εταιρεία

Η επιχείρηση Giantsidis Sport ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 2004 με τη δημιουργία ενός καταστήματος λιανικής πώλησης αθλητικών ειδών στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Με την είσοδο της στον χώρο ήρθε να καλύψει το κενό που υπήρχε στην αγορά, δημιουργώντας ένα οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα, όπου κάθε καταναλωτής μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες του σε αθλητικά είδη και να βρει όλες τις επώνυμες μάρκες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Οι απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής αλλά και η ανάγκη για ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας οδήγησαν στην δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, με την οποία προσδοκούμε να ανταποκριθούμε πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς αθλητικών ειδών καθώς η διαδικασία αγοράς αθλητικών προϊόντων θα αποτελεί πλεον μια ευχάριστη, ξεκούραστη εμπειρία.  

Τον Σεπτέμβριο 2021 εγκαινιάσαμε το νέο υποκαταστήμα αθλητικών ειδών "All Time Sport" στους Αμπελόκηπους Θεσ/νικης. Ένας χώρος 200 τ.μ χωρισμένο σε Ανδρικό, Γυναικείο, και Παιδικό τμήμα εξοπλισμένο από τα πιο δημοφιλή brand Nike, Adidas, Skechers, Emerson , Russel Athletic, Jordan, Spalding και πολλά άλλα. Στόχος μας η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας μας και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 


 

 
 
 
 
 

Giantsidis Sport Giantsidis Sport

Ρωτήστε μας

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για κάθε σας απορία.

Το email σας δεν είναι έγκυρο.

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία.